miercuri, 30 decembrie 2009

Suntem frumoşi.



Nu am să scriu despre cât de nefericită am fost în acest an , nu am să scriu despre câte persoane am pierdut în acest an, pe câte le-am uitat fără să realizez, nu am să scriu nici măcar despre atacurile de panică ce nu lipsesc niciodată ...şi totuşi, indiferent că spun -nu am să scriu- tot scriu. Scriu pentru că doar aşa pot să mă  eliberez de toate ce s-au întâmplat, scriu ca să elimin lucrurile negative, gândurile nesatisfăcute.

Dar am pornit de la un ''nu am să scriu''. Nu am să mai scriu despre lucruri rele şi sentimente epuizante de- IAR EU?-


Vreau să ies din tiparul morbidului, din tiparul nefericirii.
Am să scriu despre mine şi voi, despre noi toţi.

Doar acum la sfârşitul lui Decembrie am ajuns la concluzia că sunt frumoasă. Sunt frumoasă prin faptul că dăruiesc ce am mai frumos, sunt frumoasă prin faptul că ajut şi nu aştept răsplată, sunt frumoasă prin  faptul că am învăţat că libertatea înseamnă iubire, sunt frumoasă prin faptul că ajut oamenii de lângă mine, sunt frumoasă prin faptul că ştiu să spun ce vreau şi pot să mă fac înţeleasă de toţi, sunt frumoasă pentru că sunt înconjurată de oameni care ţin la mine, sunt frumoasă pentru că sunt naturală, sunt frumoasă pentru că ştiu să râd când e cazul, sunt frumoasă  pentru că ştiu să fiu serioasă şi să mă implic când se întâmplă ceva grav, sunt frumoasă pentru că niciodă nu zic NU frumuseţii ce mă înconjoară, sunt frumoasă pentru că îmi place să îmbrăţişez suflete, sunt frumoasă pentru că niciodată nu mă uit urât la nimeni,  sunt frumoasă pentru că apreciez tot ce mă înconjoară, sunt frumoasă pentru că nu sunt o sceptică când vine vorba despre fericire.Şi...sunt frumoasă pentru că sunt diferită de toţi ceilalţi.

De ce, tu,omul meu, afirmi că eşti urât? După tot ce am spus aici nu cred că te vei mai simţi urât,indiferent de situaţie. Nu te vei mai simţi urât pentru că vei realiza că ne asemănăm prin lucrurile frumoase ce le facem.

  Am învăţat să nu alerg după fericire pentru că fericirea mă ţine constant de mâini. Şi nu am de gând să o las să plece.Nu voi face asta, şi nici voi nu veţi face asta.
Atragi tot ceea te înconjoară prin felul tău frumos de a fi. Atragi frumos dacă te comporţi frumos, atragi bucurie dacă eşti optimist, atragi suflete dacă iubeşti.

Nu alege să atragi melancolie şi stări de disperare.Când gândeşti pesimist e clar că vei atrage decât lucruri rele, decât stări de pierzanie de sine. Nu alege să gândeşti aşa, pentru că nu vei fi capabil să mai înţelegi frumuseţea şi câtă imensitate de frumuseţe se află în tine.

Lasă-ţi acel ''ieri'' în spate, contează un astăzi plin cu stări de bine, nu un ieri plin de melancolie şi nefericiri!
Vă doresc tuturor un an nou plin cu fericire şi tot ceea ce vă doriţi!:)

7 comentarii:

Mr. Mathers spunea...

Cred ca frumusetea e tot cea mai ramas in lumea asta,esti singurul element optimist la care ma pot gandi.Imi pare rau pentru cei care nu stiu sa se aprecieze si sa aprecieze.E important sa realizezi, de fiecare data cand esti fericit, cat de frumoasa e viata.Trebuie sa fi mandru/mandra de tine,sa fi tu insuti,si chiar daca suna ciudat,nu lasa pe nimeni sa-ti spuna ca nu esti frumos/frumoasa!

Sandra. spunea...

Aşa e , Mihai. :) Mulţumesc că eşti de acord cu ce am spus.

Anonim spunea...

Eu mi-am dat seama de ceva timp ca fericirea ajuta si e bine sa ai o parere foarte buna despre tine.Pana la urma mintea controleaza totul, nu?
Cel mai mult conteaza ce gandesti tu oricat de fals ar fi sau din contra.
Un 2010 fericit si tie. Fa-l sa fie macar cu 1% mai fericit si totul va fi bine:D.

dreeandreea spunea...

multumesc. tocmai mi-ai facut ziua mai frumoasa :)

Sandra. spunea...

Cu plăcere, mă bucur !:)

julie spunea...

dar , daca nu ar mai fi acel ieri , azi nu ar mai avea sens.

Musaca spunea...

ieri-ul este acel ceva ce te face sa te gandesti de doua ori inainte sa faci ceva (chiar daca inconstient). maine o sa fie ceva mai bun, ceva-ul ce se transforma in tepi urmatoarea zi. anul 2010 o sa fie altfel