vineri, 11 decembrie 2009

...

Doreşti să vorbim despre culori?Niciodată nu mi-ai dat ocazia de a afla cum se simte o culoare. În nerepetate rânduri te-am rugat să mă pictezi în nunaţe de albastru. Însă nu ai avut timp de culori. Nu ai vrut să îi dai timp timpului şi să îţi faci timp pentru culori.

Iar Eu...eu am renunţat la ideea de a mă uita în sus spre cer...pentru că în atâta imensitate de albastru nu-mi găsesc un drum şi sunt îngrozită că m-aş putea pierde în atâtea nunaţe .
Tu înţelege că sunt tristă pentru că mereu au rămas întrebări fără răspunsuri.
Dar totuşi, de ce m-ai pictat doar in negru ? Am fost consemnată negru pe alb.
Pentru mine albul inseamna infinitate. insă iertată-mi fie îndrazneala, in infinitate nu sunt capabilă să mai mă gasesc.

Mi-e dor de tine şi doare acest negru
!

4 comentarii:

Allii. spunea...

Pacat ca uneori viata e doar gri.

Sentimente pe hartie spunea...

negru si alb...culori?mnu:|..of...viata asta trebuie traita asa cum e ea..si tre sa o invatam si sa nu o uitam!:)

Sandra. spunea...

Nu..se rezuma decat la un aspect din viata mea.
Ca nu a reusit sa ma faca sa inteleg nuantele.

Mr. Mathers spunea...

Culorile is vizibile doar in prezenta luminii.Sunt oameni care doresc sa fie pictati in orice culoare atata timp cat e lumina.Dar se lasa noaptea,si totul e negru.Oare cum se simte acea culoare care are aceleas caracteristice si ziua si noaptea?Cred ca sti.Eu stiu.Si mie imi place albastru.Si mie imi place cerul.Totusi ma imbrac numai in negru.Totusi...ma uit la cer numai noaptea.Iar albul e doar fundalul trist care se afla in poza noastra.

Iar m-ai pus pe ganduri,iar m-ai provocat.Multumesc mult!