miercuri, 31 martie 2010

Refulare

Mi-am repetat că acest ''dragă eu''nu mai are farmec,e prea uzat...sunt sătulă de cuvinte uzate aşa cum sunt şi de iubire dar recurg din nou la ''dragă eu'' pentru că oglinda a mai uitat să îmi răspundă.


Auzi dragă Sandra,nu îmi place când persoanele pe care le iubeşti uită să te mai iubească,chiar nu îmi place,însă lucrul pe care îl detest cel mai mult la tineeste că tu nu poţi să te desprinzi,indiferent că realizezi,doamne şi încă cum realizezi că e în zadar să cauţi răspuns la întrebarea de ce ei uită să te mai iubească.
Vreau să îţi spun că am văzut în tine un copil fragil,sensibil şi îndrăgostit ,dar îţi mulţumesc că m-ai lăsat să văd şi partea ta de femeie ignorantă ,rea şi sarcastică,am asistat la toate problemele tale şi te apreciz pentru că ai ieşit cu capul înainte fără să te mai uiţi în spate.

Cei ce au plecat şi au uitat să te mai iubească nu au fost demni de tine şi de sufletul tău,căci i-ai dus pe atâtea drumuri  de fericire,i-ai iubit cu atâta speranţă şi ai dat atât de mult pentru ei...!

Să nu îţi pară rău!Eşti cel mai frumos copil îndrăgostit şi cea mai frumoasă femeie nepăsătoare!
Îţi sunt atât de frumoşi deschişi ochii când eşti femeie şi atât de frumoşi închişi când eşti copil!

Meriţi toată stima mea!De atâtea ori te-am văzut căzând ...însă am rămas imună şi nepăsătoate pentru că am ştiut că te vei ridica!Am ştiut că nu merită să plâng când am asistat la atâtea căderi,am ştiut că mâinile tale cosmice te vor ridica la un nivel mai înalt decât de pe cel de pe care ai căzut.
Ştim atât de bine că de câte ori înaintăm şi ne înalţăm va urma inevitabila căzătură,însă cu ce mulţumire cade Sandra câteodată realizând de la ce nivel înalt a căzut,tocmai pentru că realizeză că poate să ajungă la niveluri atât de înalte!
Această Sandra este ambiţioasă şi reuşeşte de fiecare dată să să înalţe chiar dacă asta a însemnat să îşi sfărâme de atâtea ori  cu dinţii aripile.
Dar o văd zi de zi cum se face din în ce mai frumoasă şi devine o femeie!A reuşit să se controleze şi să manipuleze,doar pentru a nu mai ajunge îndrăgostită şi manipulată!

Astăzi,pentru prima dată am văzut-o cu privirea-i în vânt mergând paralel ,deloc căutându-l cu privirea şi mândră de ceea ce a devenit. Este o femeie!


Mi-a fost dat să vomit şi am ales să vomit în special iubirea şi pe tine!(Pentru tine,tu tot însemnând din ce în ce mai puţin)

Nu sunt narcisistă,nu sunt snoabă...simplul fapt că mă cunosc din ce în ce mai mult şi mă apreciez nu înseamnă că nu mai caut iubire în copilul din mine...Tot ceea ce realizez este că în ziua de astăzi am nevoie de femeia din mine şi în cantităţi mici de copilul din mine...pentru a nu mai fi rănită de aceeaşi EI.

''Sandra vrea rar:)''

6 comentarii:

Boddah spunea...

ce frumos...
unora le este frică să se cunoască,asta poate pentru că nu au nimic frumos în ei...
nu este şi cazul tău!

Anonim spunea...

Până şi o femeie ajunge fată din nou. Nu ai de ce să te grăbeşti şi să vezi tot timpul un lucru rău în ce a fost cândva frumos.

şu spunea...

Hei, Sandra, mersi fain!

Vorbele tale mi-au ţinut loc de cafea în dimineaţa asta:)


"Şu o să vrea în curând rar"

. spunea...

multumesc! >:D< si eu te citesc zilnic. (chiar daca uneori nu dau nici un semn :P ) la ceaiul de dimineata am portia de cuvinte din cateva bloguri 'de suflet' :x iar tu in ultimul timp ma uimesti cat de bine poti sa transpui in cuvinte (pe care de multe ori eu una nu le gasesc) atatea ganduri.

Mihai Adam spunea...

A fi femeie nu inseamna sa nu iubesti sau sa respingi teoriile ce te pot purta departe de talpile pantofilor. Copii au inocenta si nepriceperea, naivitatea si descoperirea unor lucruri noi ce ii apropie de adulti, dar si o femeie tanara este in aceasi masura capabila sa iubeasca si sa se daruiasca. Nu clasa si nu pune etichete. Lasa trairile sa te formeze ca om. Ceea ce simti te defineste. NU este o pledoarie impotriva pornirilor tale, ci mai degraba un sfat...de urmat, de adaptat, de evaluat...cum crezi de cuviinta. Spor la scris.

Anonim spunea...

WOW!
Gri?! Aşa mult am lipsit?
Cred că o să se întâmple sau s-a întâmplat tot ce m-am aşteptat eu.:D