marți, 23 martie 2010

Cu dezgust pentru ei.

douăzeci şi trei martie două mii zece, ziua în care am gustat dezgustul,apatia şi spleenul.
Mi-am ajuns să-mi fiu străină  în faţa unui colectiv ce apelează la superficialitate în fiecare secundă.
Sunt bolnavă,gândesc morbid şi mă uit cu scârbă la orice lucru.Toţi se plâng de noua generaţie,însă dacă stăm şi ne gândim...cine ne-a ridicat în slăvi şi ne-a încurajat să îmbrăţişăm prostia?Tocmai cei ce blamează noua generaţie au făcut acest lucru.
La momentul respectiv au râs şi s-au distrat,fără a-şi da însă seama că orice mic lucru poate să ajugă la o mare amploare.Acum sunteţi nevoiţi să suportaţi ceea ce aţi creat!
Cine se seamănă se şi adună! Toţi sunt de o nesimţire crasă,absolut toţi.
Pe bună dreptate că 90% din populaţia româniei (cu r mic,da!)sunt proşti! Da,sunt proşti!Auzisem nu de mult o vorbă ''La ce vă ajută pe voi,generaţia asta nouă, arta?nu vă ajută cu nimic''păi foarte prost gândit,domnule Gigel.
Cei 10% nu gândesc aşa.Eu una apreciez arta şi mi-aş dori ca şi noi,Sighetenii,să dispunem de o sală a operei,însă degeaba vor 3 persoane acest lucru când ceilalţi 30.000 de oameni vor să să fie acceptată noua şi idioata lege care constă în ''o oră de difuzare a manelolor la orice post radio''.
Este trist ce se întâmplă.Am aşteptat cu ardoare venirea domnului Piersic la noi în oraş,însă surpriză!nu s-au cumpărat bilete iar spectacolul s-a anulat.La această parte ce mai putem adăuga?Nimic nu mai putem adăuga...
Sunt multe de spus,prea multe,însă nu mai văd rostul continuării acestui subiect ce l-am dezbătut decât eu.
Indiferent că sunt ofensată şi scârbită de tot acest sistem şi indiferent că voi scrie 7345000 de cărţi pe această temă sunt sigură că nu se va schimba nimic.Oamenii mereu sunt de acord însă după 2 minute uită de aceste discuţii şi se întorc din nou în lumea lor superficială.

Şi pentru că am început prin a spune câte ceva despre data de mai sus ,ea face referire la colegii mei de clasă pentru care am următorul mesaj dacă îl pot numi aşa:

Clase negre,clase gri cu miros de ură adăpostind colegi dispreţuitori.Gândurile-mi stau închise şi tacite pentru că în colectivul nostru veţi găsi decât superficialitate.AICI SE CER NOTE CÂT MAI MARI,ZÂMBETE FALSE ŞI PRIVIRI IRONICE.Uite-i cum stau lângă geam în pauze bârfind şi simţindu-se superiori,uite-i cum se agită şi nimic bun nu iese.A încetat să-mi mai pese,şi tocmai din această cauză vă las pe voi să fugiţi spre glorie şi realizări neimportante în timp ce eu îmi rămân în lumea dinafara clasei unde nu tot albul crinului este călcat de mizeria umană!Toţi vor să-şi atingă telul nerealizand ca in final toti ne indreptam spre acelasi drum.În timp ce voi vă zbateti pentru aceste nimicuri si nu va mai faceti timp necesar pentru prietenii vostrii,eu decid sa alerg pe un camp plin cu papadii invatand sa iubesc din ce in ce mai mult oamenii şi viata,nu niste amarate de note în catalog.


Cu deloc drag şi deloc stimă,Sandra.




Îmi pare rău dacă am făcut multe greşeli însă sunt nevoită să mă grăbesc şi am scris foarte rapid pentru a nu-mi uita ideiile.

6 comentarii:

Doppelgänger spunea...

Wow....:-? Breathtaking. :-?

Omul-Ancoră spunea...

Caloriferele acelea de la geam s-au rupt de multe ori si au fost reparate. Calorifere scarbite de mii de barfe despre "ai vazut cum e aia imbracata, ioaii doamneee".

Mihai Adam spunea...

Curajul de a ramane asa cum esti, nu doar acum, ci si mai departe (treaba cu superficialitatea se propaga odata cu varsta), depinde doar de tine. TU trebuie sa te gasesti in tine, nu in recunostinta altora. O sa cresti frumoasa si libera. Restul e mizerie.

Qu spunea...

Sa ne alinam apropierea de ei...

Liviu spunea...

"Straini in noapte" este un spectacol de o mare valoare artistica, imi pare rau ca s-a anulat din cauza lipsei spectatorilor la voi. Aici nu gasesti bilete nici in iunie , abia mi-am gasit si eu un bilet intr-un colt, dar aici problema este alta .... omul ori este superficial , ori ca in cazul asta , snob, vin la spectacole numai sa le sune telefoanele de firma si sa deranjeze pe toata lumea , arta ? da-o in colo , se mai joaca odata ! asta este logica de lemn a romanului care este din cauza trecutului nostru minunat lipsit de valori reale si alege pe cele artificiale , pe mine nu mai mai surprinde nici nu ma mai supara sunt imun

Jenny spunea...

( pentru că e primăvară, sunshine award:
http://hidejenny.wordpress.com/2010/03/24/sunshine/ )